Candybar til festen

Giv festen en ekstra wauw effekt med den helt store Candybar.

Det er især populært med Candybar til barnedåb, konfirmationer og fødselsdag, men det bliver også mere og mere populært til bryllupsreceptioner – og det kan vi jo sådan set godt forstå 🙂 For ja, slik burde da egentlig altid være en del af fest 😉 

En candybar kan laves på mange måder, og være med til at sætte den helt rigtige stemning – uanset om man gør den piget, drenget, rustik eller noget helt fjerde. Uanset hvad, er den en ekstra detalje, som gæsterne helt sikkert vil snakke om efterfølgende også.

Det er muligt at leje en Candybar igennem Evemo, hvor du får alt du skal bruge hertil (undtagen slikket), sendt lige til din dør. 
Det er også muligt at booke os til at arrangere hele candybaren, hvor vi sørger for både det visuelle udtryk med en ballonbue over bordet, opsætning af candybaren og indhold af snacks og slik. Altså en samlet pakke, hvor i ikke selv skal sørge for noget til Candybaren, udover at fortælle os hvilke præferencer i har til indholdet. 

 

Når du lejer en Candybar igennem Evemo, så skriver i via. nedenstående kontaktformular hvilke dato i ønsker at leje den, og så bekræfter vi herefter hvorvidt det er muligt at leje den på den valgte dato. 
En Candybar indeholder 11 glas/krukker med tilhørende slik skeer og tange, som får det hele til at se indbydende ud, og så følger der også 25 klare slikposer med, som gæsterne kan blande sit slik i. 

Når i har booket Candybaren og datoen er bekræftet, sendes der en faktura, og når denne er betalt, er den endelig booking bekræftet. Så sørger vi for, at sende den samlede pakke hjem til jer, så i har den til den store dag, og når i er færdig med den, skal i blot sende den retur til os, med den vedlagte returlabel. 

Prisen for at booke hele Candybaren i en weekend er 399 kr. ekskl. fragt., som er 99 kr. for fragt begge veje. 

 

Alt i skal gøre, er at vælge nedenfor om i ønsker at leje Candybaren, eller om i ønsker hele pakken. Så skal i udfylde kontaktformularen, hvorefter vi kontakter jer og aftaler med jer, hvad i helt præcis skal bruge til dagen.

Book os til hele pakken

Leje af candybar