Styling til jeres event 

Hos Evemo lever vi for at skabe netop den fest i ønsker, og intet vil glæde os mere end at hjælpe jer med det. 

Dekorationen er en vigtig faktor for det samlede indtryk af festen, og vi vil gerne hjælpe jer med at give festen den ekstra wauw effekt, som den helt sikkert fortjener!

Vi ved hvor stort et arbejde der kan være i at planlægge en fest. Det kan både være tidskrævende, der er mange ting at holde styr på, det kræver at man har ideerne til at skabe de rammer man ønsker for festen, og derudover kommer der den praktiske del med at pynte op.

Derfor kan Evemo hjælpe jer med netop disse elementer af jeees fest, således at i ikke står med det hele selv, og så i kan fokusere på det vigtige – nemlig at nyde festen!

Uanset om i har brug for sparring på stylingen af lokalet, eller om i har brug for hjælp til udførelsen af den praktiske del, hvor vi sørger for at lokalet står helt klart til jer, så kan vi hjælpe jer med begge dele.

Vi kan blandt andet hjælpe jer med disse opgaver:

– Borddækning – Herunder også koordinering med eksterne leverandører.

– Opsætning af selfiestation og den ønskede backdrop til dette.

– Ballondekorationer – kan både være ballonvægge, ballonbuer, opsætning af helium balloner, balloner hængende i lokalet eller hvis i har andre ideer.

– Styling af hele lokaler.

– Nedtagning igen efter festen.

Har i brug for hjælp til andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os med en forespørgsel.

Vi har ikke begrænsninger på hvor i landet vi kommer og hjælper, men der vil blive tillagt et kørselstillæg ved længere køreture.

Har i lyst til at vide mere om hvordan Evemo kan hjælpe til netop jeres fest, så kontakt os endelig og så tager vi en snak om det samt kommer med et nærmere tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer!

De Festligste hilsner

Team Evemo.

Få hjælp til jeres næste fest

Kontakt os endelig for en nærmere snak omkring jeres ønsker, og hvordan vi kan hjælpe med at opfylde dem: 

Telefon : 31902105
Mail : julie@evemo.dk